Your browser does not support JavaScript!

Veelgestelde vragen

Nee. Nadat een woning of appartement aan ons is verkocht, mag de voormalige eigenaar zelf bepalen wanneer die wil verhuizen. Die bieden wij namelijk de mogelijkheid tot het terughuren van het pand (tot een maximum van twee jaar).

Jazeker. Indien gewenst, kan een woningeigenaar de eigen adviseur – zoals een makelaar of notaris – aanbrengen als die zijn woning of appartement wil verkopen aan Woningen & Appartementen In- en Verkoop.

Vanzelfsprekend worden de gegevens die u aan Woningen & Appartementen In- en Verkoop verstrekt onder geen enkele voorwaarde gedeeld met derden of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Dat klopt. Het aanvragen van een bod is bij Woningen & Appartementen In- en Verkoop geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij komen na een aanvraag vrijblijvend langs om de woning of het appartement te bezichtigen. Daarna volgt ons definitieve bod. Pas wanneer u dat (eventueel) hebt aanvaard, is uw pand verkocht.

Dat is geen probleem. Wij kopen ook woningen en appartementen met achterstallig onderhoud.

Dat kan. Wij kopen ook woningen en appartementen die al te koop staan bij een makelaar. Wij werken samen met plaatselijke makelaarskantoren. Indien gewenst, kunnen de opdracht overnemen.

Nadat u een akkoord hebt bereikt met Woningen & Appartementen In- en Verkoop worden alle afspraken in een koopovereenkomst vastgelegd. In deze koopakte worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Hierdoor weet u 100% zeker dat wij tegen de afgesproken prijs en op de afgesproken datum uw woning of appartement kopen.

Woningen & Appartementen In- en Verkoop koopt altijd kosten koper. Alle bijkomende kosten zijn dus voor onze rekening. Het bedrag dat wij u bieden is altijd netto.

Nee. Wij financieren zelf en zijn dus niet afhankelijk van een bank.