Your browser does not support JavaScript!

Ontvang snel het beste bod voor uw woningen en appartementen!

Vanwege de gunstige situatie op de huidige woningmarkt is het voor woningeigenaren zeer interessant om geld uit hun stenen te halen. Huizenbezitters die snel vrij beschikbaar kapitaal nodig hebben maar niet willen lenen, partners die gaan scheiden en hun huis daarom snel van de hand willen doen en mensen die een executieverkoop willen voorkomen, zijn bij Woningen & Appartementen In- en Verkoop aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor woningeigenaren die geld uit hun stenen willen halen om er bijvoorbeeld een wereldreis van te bekostigen of om kapitaal aan hun kinderen te schenken.   

Mogelijkheid tot terughuren eigen woning

Na de verkoop van een woning of appartement kan de voormalige eigenaar het huis bovendien (tijdelijk) van ons terughuren. Woningen & Appartementen In- en Verkoop biedt maatwerk in deze expertise.

Geld uit stenen halen

De verkoop van een woning of een appartement brengt voor een particulier veel onzekerheden met zich mee en kan veel stress opleveren. Als makelaar, deurwaarder, jurist, advocaat, curator of bewindvoerder, weet u daar alles van. Uw cliënt weet niet wat het pand oplevert en wanneer het wordt verkocht. Als u uw cliënten deze onzekerheden wilt besparen en het verkoopproces efficiënt wilt laten verlopen, bent u aan het juiste adres bij Woningen & Appartementen In- en Verkoop. Door woningen en appartementen op korte termijn en tegen een eerlijke prijs in te kopen, nemen wij de onzekerheden weg.

Welke partijen behoren tot onze doelgroep?

De doelgroep van Woningen & Appartementen In- en Verkoop is helder. Cliënten van onder andere: bewindvoerders, curators, advocaten, juristen, deurwaarders en makelaars die snel een woning of een appartement willen verkopen, kunnen bij ons terecht. Bijvoorbeeld:

Huizenbezitters die snel vrij beschikbaar kapitaal nodig hebben, maar niet willen lenen.

Partners die gaan scheiden en hun huis daarom snel van de hand willen doen.

Verkopers die een executieverkoop willen voorkomen.

 Mensen die geld uit hun stenen willen halen om er bijvoorbeeld een wereldreis van te bekostigen.

Ouders die kapitaal aan hun kinderen willen schenken.

Particulieren die vanwege emotionele redenen moeite hebben met het langdurige, reguliere verkoopproces van hun woning of appartement.

Senioren die opzien tegen de verkoop van hun woning en zich willen focussen op hun verhuizing.

Woningeigenaren die opzien tegen de kosten van groot onderhoud.

Appartement verkopen met mogelijkheid tot terughuren

Waarom een woning verkopen aan Woningen & Appartementen In- en Verkoop?

Uw cliënt wil zijn woning graag snel verkopen, zonder de onzekerheid van het reguliere verkoopproces. De cliënt vraagt zich af: hoe kan ik mijn woning sneller en discreet verkopen? Een vraag die ongetwijfeld regelmatig aan u wordt gesteld. De verkoop van een woning en alles wat daarbij komt kijken, kan door uiteenlopende situaties een lastig proces zijn.

Zoals een onzekere financiële situatie, een scheiding, plotselinge ziekte of dubbele woonlasten. Woningen & Appartementen In- en Verkoop biedt de oplossing door de woning snel, discreet en voor een eerlijke prijs in te kopen. Wij bieden 100% zekerheid betreffende de verkoop, zonder ontbindende voorwaarden in het koopcontract.

Indien gewenst, kan een woningeigenaar de eigen adviseur – zoals een makelaar of notaris – aanbrengen als die zijn woning of appartement wil verkopen aan Woningen & Appartementen In- en Verkoop.

Haal geld uit stenen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Woningen & Appartementen In- en Verkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een appartement verkopen aan Woningen & Appartementen In- en Verkoop?

Bij de verkoop van een appartement heeft de eigenaar van doen met gedeelde voorzieningen, is die lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en is die tevens mede-eigenaar van het gehele appartementencomplex. Daarom is het verkoopproces van een appartement nog complexer dan dat van de verkoop van een huis.

Bij Woningen & Appartementen In- en Verkoop maken we het uw cliënt gemakkelijk. Dat doen we door appartementen in heel Noord-Holland snel in te kopen. Wij nemen al het lastige werk uit handen, zonder courtage en notariskosten. Ook als het appartement op het moment van verkopen aan onderhoud toe is, kunt u bij ons terecht.

Woningen & Appartementen
In- en Verkoop

Woningen & Appartementen In- en Verkoop beschikt over jarenlange ervaring en heeft al vele woningeigenaren geholpen met het verkopen van hun huis of appartement. De duidelijke visie die Woningen & Appartementen In- en Verkoop nastreeft, wordt gekenmerkt door expertise, discretie, maatwerk en persoonlijk contact. Bovendien geldt: afspraak is afspraak. Ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en deskundige experts is daarbij van toegevoegde waarde. Daarom is Woningen & Appartementen In- en Verkoop ook de aangewezen partij om te onderhandelen over de verkoop van vastgoed voor de markt uit.